portfolio

Custom Smart apps Futureproof features

Vergroot Mobile apps
Mobile apps

Videoland.com - Android app

Videoland.com is een online on demand aanbieder van films, tv-series en documentaires. Vanwege de uitbreiding van haar VOD-diensten is de Videoland.com Android app tot leven gekomen.

Design en functionaliteit komen overeen met de website van Videoland.com. Daarvoor is slim gebruik gemaakt van de beperkte ruimte die mobiel en tablet bieden.

Geavanceerde filteropties bieden gebruikers de mogelijkheid om zeer gedetailleerd te zoeken in het aanbod. Zo kan er bijvoorbeeld gezocht worden op titel, prioriteit, genre, taal, regisseur en filmrating.

Vergroot Mobile apps
Mobile apps

MovieMAX Online - Android app

MovieMAX Online is één van de grotere video on demand aanbieders in Nederland en België.

De MovieMAX Online Android app is ook gerealiseerd voor diverse Smart devices. De app maakt multi-device support mogelijk; een gebruiker kan met een enkele klik een stream van de mobiele app overnemen op de Smart tv app en andersom, wat ook wel screen shifting wordt genoemd.

De app is ook voorzien van single sign on. Met deze voorziening hoeven gebruikers niet iedere keer opnieuw in te loggen en kunnen bijvoorbeeld hun Samsung account koppelen aan die van MovieMax Online.

Vergroot Mobile apps
Mobile apps

meJane.com - Windows 8 app

meJane.com is een online filmverhuursite waar consumenten uit Nederland en België films kunnen huren. Gelijktijdig met de lancering van Windows 8 is de meJane.com app aangeboden, de eerste VOD-app voor dat platform.

De app is geheel ontwikkeld en ontworpen volgens de richtlijnen van de moderne user interface van Windows 8, ook wel Metro Design genoemd. De app is hierdoor eenvoudig in gebruik vanwege de heldere en open interface.

Een belangrijk kenmerk van de app is dat het videoaanbod centraal staat. Online bestellen en kijken van films is hierdoor nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vergroot Mobile apps
Mobile apps

meJane.com - Android app

meJane.com is één van de voorlopers in het aanbieden van video on demand diensten voor Nederland en België. Het aantal gebruikers dat naast desktop meJane.com ook mobiel bezoekt is exponentieel gegroeid. Een goede reden voor de eerste meJane.com app.

De meJane.com app is de eerst gerealiseerde Android app uit het portfolio. Het maakt afspelen van gelicenseerde videostreams op mobiele apparaten mogelijk. Een specifieke eigenschap van de app is dat er gebruik wordt gemaakt van progressive downloading.

Een film wordt daarmee volledig gedownload en opgeslagen op het afspeelapparaat, waardoor de film ook offline kan worden bekeken. Het afspelen van een film, in tegenstelling tot een traditionele download, is al mogelijk nadat een klein deel van de film gedownload is.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten